Uluslararası Alım Heyeti Programı ile Yeni İhracat Pazarlarının Kapıları Avrasya Ambalaj İstanbul Fuarı’nda Açılacak!


Avrasya’nın en büyük ambalaj endüstrisi etkinliği olan Avrasya Ambalaj İstanbul – Uluslararası Ambalaj Endüstrisi Fuarı, bu yıl 23-26 Ekim tarihleri arasında Tüyap İstanbul’da yirmi beşinci kez, ambalaj sektörünün önemli firmalarını sektör profesyonelleri ile tek çatı altında buluşturmaya hazırlanıyor. 

Uluslararası Alım Heyeti Programı için Hedef Bölgelerde Tanıtıma Devam

Hedef ülkelerdeki gücünü artırmak veya yeni ihracat pazarlarına açılmak isteyen, tüm sektörlere hizmet veren Türkiye’nin önde gelen ambalaj ürün ve makine – ambalaj baskı – gıda işlem ve içecek dolum teknolojileri firmalarının şimdiden yerlerini aldığı fuar için alım heyeti programı kapsamındaki pazarlama faaliyetleri tüm hızı ile devam ediyor.
Geleneksel pazarlama yöntemlerinin dışında, modern dünyanın doğası gereği doğru kurgulanan dijital stratejisi ile yoğun tanıtımına devam eden fuar; Türkiye ambalaj endüstrisinin hedeflediği pazarlarda marka bilinirliğini artırarak, sektör profesyonellerine nokta atışı ulaşmayı başarıyor. 

Avrupa, Kuzey Afrika ve Rusya’ya Yoğun İletişim

Avrasya Ambalaj İstanbul Fuarı, gıda ve gıda dışı tüm sektörlere hizmet veren tüm firmaların, yeni pazarlara ulaşmasında önemli bir köprü olmaya da devam ediyor. 
Türkiye ambalaj sektörünün geri bildirimleri sonucunda; Avrasya Ambalaj İstanbul Fuarı Proje Ekibinin çalışmaları, 2019 Alım Heyeti Programı kapsamında İtalya, Sırbistan, Makedonya, Hırvatistan, Cezayir, Fas, Tunus ve Rusya üzerinde yoğunlaşıyor. Fuarın Pazarlama Ekibi, Tüyap’ın yurt dışı ofisleri ve Reed Exhibitions’ın yurt dışı temsilciliklerinin de destekleri ile yurt dışından yoğun bir alım heyeti konuk etmek için çalışmalarına devam ediyor.

Büyük Buluşmanın Önemli Bir Parçası Olun!

2018 yılında 43 ülkeden 1.217 katılımcı, 115 ülkeden, 8.101’i yurt dışından, 58.518 ziyaretçiye ev sahipliği yapan fuar, 23-26 Ekim 2019 tarihlerinde Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi, Büyükçekmece - İstanbul’da gerçekleşecek.

Avrasya Ambalaj İstanbul Fuarı, REED TÜYAP Fuarcılık ve Ambalaj Sanayicileri Derneği (ASD) işbirliği ile ve sektörün diğer dernekleri Ambalaj Makinecileri Derneği (AMD), Esnek Ambalaj Sanayicileri Derneği (FASD), Etiket Sanayicileri Derneği (ESD), Karton Ambalaj Sanayicileri Derneği (KASAD), Metal Ambalaj Sanayicileri Derneği (MASD), Oluklu Mukavva Sanayicileri Derneği (OMÜD) ve Sert Plastik Ambalaj Sanayicileri Derneği’nin (SEPA) desteği ile düzenleniyor. 

Avrasya Ambalaj İstanbul Fuarı hakkında daha detaylı bilgiye sahip olmak için www.packagingfair.com websitesini ziyaret edebilirsiniz.